Inspiratie voor meer omzet

Meer margerijke producten verkopen

Natuurlijk is pils nog steeds het meest verkochte bier. Maar de vraag naar speciaalbieren stijgt enorm. Zeker als je deze producten met de juiste beleving presenteert, kun je hiervoor een hogere prijs vragen en meer marge creëren. Bierbrouwerij AB InBev ondersteunt je op tal van manieren om je te helpen actief meer margerijke producten te verkopen. Bijvoorbeeld met de online training Bier Master.

 

Ook glazen en bierviltjes helpen je om een speciaalbier met de juiste beleving te presenteren. Klik hier voor serveren van het 'perfecte biertje'. Een gepersonaliseerde bierkaart op tafel helpt om andere biersoorten onder de aandacht te brengen van je gast. 

 

Wil je meer weten over wat Bierbrouwerij AB InBev allemaal voor je kan betekenen om meer margerijke producten te verkopen? Maak een afspraak met één van onze Account Managers om je hierover te laten adviseren. Op onze eigen bieren kunnen wij je precies vertellen wat jemarge zal zijn bij verkoop van één glas bier, uiteraard gebaseerd op verkoopprijzen en aannames die jij helemaal zelf bepaalt.

Wil je meer informatie over het verkopen van meer margerijke producten?