Contact

Wij helpen je graag

Bierbrouwerij AB InBev

Om je zo goed mogelijk te ondersteunen hebben we een team met vaste contactpersonen voor je klaarstaan. Deze professionals bieden je deskundige support van A tot Z, hebben een breed netwerk, en belangrijker nog: een enorme passie voor bier.

 

Accountmanager
De accountmanager is jouw vaste aanspreekpunt van Bierbrouwerij AB InBev en denkt met je mee over je ideale samenstelling van het assortiment, de juiste merkzichtbaarheid, effectieve promoties en het waarborgen van productkwaliteit.

 

Customer Experience team
Onze medewerkers staan dagelijks in contact met jouw accountmanager en kunnen helpen bij alle vragen die je hebt. Ze zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

076 525 38 00
 

E-commerce
Via onze bestelwebsite kun je 24/7 jouw online bestellingen plaatsen. Hier krijg je ook direct inzicht in onze lopende promoties. Mocht je daarbij hulp nodig hebben, dan staan we voor je klaar en kun je ons tijdens kantooruren bereiken op:

076 525 38 00

Bierbrouwerij AB InBev Wholesalers


Bij AB InBev werken we nauw samen met een breed netwerk aan professionele partners/drankenhandels door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij je altijd een goede keuze bieden uit lokale en de meest geschikte drank- en foodleveranciers.

Klik hier voor het complete overzicht van onze AB InBev Wholesalers.

Direct Contact

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op en selecteer het gewenste onderwerp, zodat we je direct met de juiste personen in contact kunnen brengen.

* = verplicht invulveld