Leffe

Altijd welkom

Met liefde voor het verleden en aandacht voor de ingrediënten en tijd, is elke Leffe uniek en hebben de bieren een eigen karakter. Gastvrijheid staat centraal bij Leffe. Daarbij is de open manier van verwelkomen in de abdij de basis voor de rijke maar toegankelijke speciaalbieren van Leffe.

46%

Leffe is met 46% marktleider in het abdijbiersegment

+19%

Leffe Blond is vorig jaar met maar liefst 19% in volume gestegen

#1

Leffe ontving de hoogste score bij de Superior Taste Awards van onafhankelijke chefkoks

Het volledige Leffe assortiment

Leffe & food

De rijke smaken van de Leffe bieren zorgen ervoor dat Leffe een perfecte partner is van een aperitief, een voorgerecht, een hoofdgerecht of een dessert. Er zijn eindeloos veel combinaties te maken en talloze chefs hebben Leffe inmiddels ontdekt bij het creëren van allerlei mooie gerechten. Denk aan een tompoes van zalm & Leffe Tripel of een ceviche van roodbaars, avocado en Leffe Ruby. Smakelijk!

Veelvuldig bekroond

Bierdeskundigen over de hele wereld roemen de rijke smaken van Leffe. Zo zijn diverse Leffe bieren de laatste jaren veelvuldig onderscheiden met prijzen. Zo werd Leffe Blond in 2017 verkozen tot werelds beste in de categorie pale beer en won Leffe Tripel goud op de International Beer Challenge.

Leffe beleving in horeca

Leffe draait om genieten van rijke smaken. Om de rijke smaken van Leffe extra onder de aandacht van gasten te brengen is Leffe altijd op zoek naar verrassende combinaties. Een voorbeeld hiervan is de Leffe Bierbrood activatie; een heerlijke combinatie tussen Leffe en een ambachtelijk gebakken brood. Samengesteld in samenwerking met Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven!

Benieuwd naar de voordelen van Leffe voor jouw zaak?

Wil je meer informatie over Leffe of ben je geïnteresseerd in het verkopen van onze bieren in jouw zaak?