Leffe

Altijd welkom

Met liefde voor het verleden en aandacht voor de ingrediënten en tijd, is elke Leffe uniek en hebben de bieren een eigen karakter. Gastvrijheid staat centraal bij Leffe. Daarbij is de open manier van verwelkomen in de abdij de basis voor de rijke maar toegankelijke speciaalbieren van Leffe.

#1

Grootste abdijbier ter wereld

#2

Leffe Bruin heeft zilver gewonnen op de World Beer Awards

#1

Grootste speciaalbiermerk in de retail & horeca in Nederland

Het volledige Leffe assortiment

Leffe & food

De rijke smaken van de Leffe bieren zorgen ervoor dat Leffe een perfecte partner is van een aperitief, een voorgerecht, een hoofdgerecht of een dessert. Er zijn eindeloos veel combinaties te maken en talloze chefs hebben Leffe inmiddels ontdekt bij het creëren van allerlei mooie gerechten. Leffe gaat heel goed samen met borrel en mooie stoofgerechten waaronder de Leffe Stoofvlees bitterbal ontwikkelt met de Bourgondiër.

Veelvuldig bekroond

Bierdeskundigen over de hele wereld roemen de rijke smaken van Leffe. Zo zijn diverse Leffe bieren de laatste jaren veelvuldig onderscheiden met prijzen. Zo zijn de Leffe bieren in 2018 veelvuldig onderscheiden met internationale prijzen op de International Beer Challenge en de World Beer Awards.

Introductie Leffe Blond 0,0%

Leffe introduceert ‘s werelds eerste volledig alcoholvrije abdijbier: Leffe Blond 0,0%. Leffe  geeft hiermee gehoor aan de groeiende vraag naar alcoholvrij (speciaal)bier. Bij het aanbreken van de lente is Leffe Blond 0,0% in de horeca verkrijgbaar. Vanaf mei 2019 kan elke bierliefhebber op het terras genieten van de authentieke smaak van een Leffe Blond, volledig alcoholvrij.

Benieuwd naar de voordelen van Leffe voor jouw zaak?

Wil je meer informatie over Leffe of ben je geïnteresseerd in het verkopen van onze bieren in jouw zaak?
Al een bestelaccount bij ons? Neem dan contact op via www.myabiportal.com.