Samen bekijken we welke bieren het beste bij jouw zaak passen

Welke bieren passen bij mijn menukaart?

Advies afgestemd op jouw zaak

Samen met het onafhankelijke onderzoeksbureau GfK hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan onder gasten van de horeca.

We hebben gevraagd naar hun wensen en verwachtingen met betrekking tot bier wanneer ze verschillende typen eetgelegenheden bezoeken. We hebben uiteraard ook gekeken naar verschillen tussen geslacht en leeftijdsgroepen. Op basis hiervan kunnen we jou een onafhankelijk advies geven over welke biersoorten en -stijlen het beste aansluiten bij de wensen van jouw gasten. Zo komen we samen tot een bierassortiment dat 100% is afgestemd op jouw zaak.

Meer weten over ons op maat advies?

Maak een afspraak

Bier als smaakmaker bij jouw gerechten op de kaart

De rol van bier is veranderd. Vandaag de dag is er een bier voor elk moment, seizoen, stemming én gerecht. Bier is een zeer veelzijdig drankje, dat zowel past op een makkelijke lunchkaart als in een sterren restaurant. Chefs experimenteren er op los om nieuwe ervaringen te creëren hun gasten. Bier en spijs combinaties zijn relatief nieuw. Ook voor jouw gasten.

Bier heeft duizenden verschillende combinaties. Het feit dat bier met zoveel verschillende ingrediënten gebrouwen kan worden, resulteert in een breder scala aan smaken en dus ook spijscombinaties!

Wist je dat de helft van je gasten het waardeert dat er naast een wijnadvies ook een bieradvies in de horeca wordt gegeven?

46%

Bijna de helft van de Nederlandse bierdrinkers vindt het prettig als in de horeca passend advies wordt gegeven over een bier&food combinatie

33%

Een derde van alle bierdrinkers geeft aan wel eens bewust voor bier te kiezen bij het eten

80%

Speciaalbier wordt momenteel door vier op de vijf bierdrinkers gedronken. Smaak is hiervoor de voornaamste reden.

Creëer de juiste bierbeleving en zorg voor meer traffic naar je zaak

Bierbrouwerij AB InBev ondersteunt je het hele jaar met verkoopmaterialen. Zo weten je gasten welke merken je verkoopt en kan jij deze bieren bij hen onder de aandacht brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan promotiematerialen, krijtborden voor jouw dagschotels en hoogwaardige schorten. De juiste bierbeleving van onze gerenommeerde merken zorgt voor meer bierverkoop én traffic naar je zaak.

Bied je gasten nét even wat meer

Naast het neerzetten van de juiste bierbeleving ondersteunen we je ook op andere manieren om je bierverkoop te stimuleren. We bieden je omzetverhogende support door middel van een gepersonaliseerde bierkaart en exclusieve merk activaties.

Daarnaast bied je de consument net even wat meer met bijvoorbeeld een speciaalbier programma zoals de Hertog Jan Flextap. Daarnaast zorgen we voortdurend voor inspiratie, inspelend op bestaande en nieuwe trends. Denk bijvoorbeeld aan foodpairing, waarbij we je ideeën aandragen over hoe je dit op de kaart kunt zetten en hoe je de verkoop hiervan stimuleert. 

Alles in huis voor jouw gasten

Met ons complete, brede portfolio kunnen we perfect inspelen op de behoefte van gasten van restaurants, eetcafé's, lunchrooms en grillrooms. 

Versterk de totaalbeleving van je gasten met de perfecte pairing bij jouw gerechten

Gasten willen tegenwoordig graag nieuwe biersoorten en -smaken ontdekken. Ze verwachten van jou en je personeel hierover goed advies.

Om je hier direct en eenvoudig bij te ondersteunen hebben we het kennisplatform Bier Master ontwikkeld. Door BierMaster leert het personeel alles over brouwen, proeven, serveren en foodpairing met bier. Tevens verzorgen we als onderdeel van BierMaster, speciaal voor eetgelegenheden, Beer & Food masterclasses. 

BierMaster helpt je verder

  • Praktische tips die je helpen om gasten persoonlijk bieradvies te geven
  • Alles over het brouwen, proeven, serveren en foodpairen van bier
  • Haal je Master in Bier en studeer waar en wanneer het jou uitkomt
  • Strijd om de titel 'Bier Master' binnen jouw horecabedrijf, stad of zelfs Nederland

Kunnen we je verder helpen met het ideale bierassortiment voor eetgelegenheden?

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Al een bestelaccount bij ons? Neem dan contact op via www.myabiportal.com.