Bierkennis

Biertraining

Haal je Master in Bier én verbeter de ervaring van je gasten!

Zeker door de opkomst van de vele soorten speciaalbieren is bier drinken meer een beleving geworden. Jij en jouw personeel spelen de belangrijkste rol in het creëren van de perfecte beleving voor je gast. Deze beleving wordt sterk bepaald door de juiste manier van tappen en door te serveren in een bijpassend glas en op het juiste viltje. Tegenwoordig stellen gasten steeds vaker vragen over bier. "Welk biertje moet ik eens proeven?" "Welk biertje smaakt lekker bij wat ik eet?" De kans om de gast een mooi bier te verkopen, maar dat kan alleen als je kennis over bier op orde is.

Nu de gast ook zelf meer leert over bier, is het belangrijk om de bierkennis in de horeca nóg verder op te schroeven. Bierbrouwerij AB InBev biedt al haar klanten zowel een online trainingstool als ook trainingen op locatie aan. 


Biertraining

Biertraining; zowel online als offline!

De interesse van de gast naar verschillende soorten bier groeit, met als gevolg dat er steeds meer speciaalbier wordt gedronken. Dit biedt kans om de gast een mooi bier te verkopen, maar dat kan alleen als je kennis over bier op orde is. Nu de gast zelf meer leert over bier, is het belangrijk om de bierkennis in de horeca nóg verder op te schroeven. Daarom biedt Bierbrouwerij AB InBev al haar klanten zowel een online trainingstool als ook trainingen op locatie aan. 

BIER MASTER: ONLINE TRAINING

Biertraining op locatie