Advies op maat

Het ideale bierassortiment voor entertainment

Het beste assortiment voor jouw onderneming

Bierbrouwerij AB Inbev voorziet jou graag van advies over het perfecte bierassortiment voor jouw onderneming. Samen met onafhankelijk onderzoeksbureau GfK hebben we onderzocht wat gasten voor wensen en verwachtingen hebben met betrekking tot bier in uitgaansgelegenheden. Hierin zijn verschillen in type uitgaansgelegenheid, leeftijd en geslacht ook meegenomen. Op basis hiervan kunnen we jou een onafhankelijk advies geven over welke biersoorten en -stijlen het beste aansluiten bij de wensen van jouw publiek.

Meer weten over ons advies op maat?

Maak een afspraak

Het juiste aanbod voor jouw publiek

De biermarkt ontwikkelt zich in rap tempo. Naast verschillende speciaalbieren zijn ook alcoholvrij- en mixbieren erg populair. Uit het onderzoek blijkt dat de bierdrinker in horecagelegenheden, veel waarde hecht aan een groot assortiment aan soorten bier (42%) en een breed aanbod op de tap (43%). Met ons complete, brede aanbod kunnen we je helpen om perfect in te spelen op de behoefte van jouw specifieke gasten. Met Jupiler zijn we in de Benelux op meer dan 200 festivals aanwezig en hebben we hét merk onder de jongeren in huis. Bied je buiten Entertainment aan? Dan is Corona uiteraard een perfecte match! Keuze genoeg, Bierbrouwerij AB InBev heeft ruim 50 verschillende bieren in haar portfolio.

Meer weten over onze bieren?

Bekijk ons portfolio

Meer traffic en bierverkoop door ondersteunend materiaal

Om de juiste bierbeleving de creëren voor jouw gasten en zo je bierverkoop te stimuleren, ondersteunen we je graag met kwalitatieve verkoopmaterialen. Zo breng je op een eenvoudige wijze de voor jou interessante bieren bij hen onder de aandacht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie lichtborden voor binnen, biermeters en hoogwaardige schorten. De juiste bierbeleving van onze gerenommeerde merken zorgt naast bewezen meer bierverkoop ook voor meer traffic naar je zaak.

Omzet verhogen door sales concepten

Naast support op het creëren van de juiste bierbeleving ondersteunen we je ook graag op andere manieren om je bierverkoop te stimuleren. Hierbij kun je denken aan een eigen biermenukaart of andere omzetverhogende concepten, zoals de Corona Bucketdeal. Ook voorzien we je van inspiratie en trends. 

Meer bierbeleving dankzij jouw personeel

Bierdrinkers in horecagelegenheden verwachten tegenwoordig, naast verschillende biersoorten en –smaken, ook meer beleving. Ze verwachten van jou en je personeel goed advies en aanvullende informatie om de beleving compleet te maken. Het kennisplatform Bier Master hebben we ontwikkeld om je hierbij te ondersteunen. Met Bier Master leert jouw personeel alles over het proeven van bier, het brouwen van bier en het serveren van bier.

Training   

Meer weten over het ideale bierassortiment voor entertainment?