Advies op maat

Het ideale bierassortiment voor entertainment

Het beste assortiment voor jouw onderneming

Bierbrouwerij AB Inbev voorziet jou graag van advies over het perfecte bierassortiment voor jouw onderneming. Samen met onafhankelijk onderzoeksbureau GfK hebben we onderzocht wat gasten voor wensen en verwachtingen hebben met betrekking tot bier in uitgaansgelegenheden.

Hierin zijn verschillen in type uitgaansgelegenheid, leeftijd en geslacht ook meegenomen. Op basis hiervan kunnen we jou een onafhankelijk advies geven over welke biersoorten en -stijlen het beste aansluiten bij de wensen van jouw publiek.

200

Met Jupiler zijn we in de Benelux op meer dan 200 festivals aanwezig en hebben we hét merk onder de jongeren in huis

#1

Het iconische flesbier Corona, met het limoentje erin, is mateloos populair onder de jongere doelgroep bierdrinkers waarbij het merk aanspoort om meer buiten te leven

+7,2%

Het marktaandeel alcoholarm en alcoholvrij bier blijft groeien in horeca; het afgelopen jaar zelfs met +7,2%. Vooral op het terras in de zomer blijft dit een zeer populair drankje

Het juiste aanbod voor jouw publiek

Merken die voor je werken. Met ons complete, brede aanbod kunnen we je helpen om perfect in te spelen op de behoefte van jouw specifieke gasten. Keuze genoeg, Bierbrouwerij AB InBev heeft ruim 50 verschillende bieren in haar portfolio.

Meer traffic en bierverkoop door ondersteunend materiaal

Om de juiste bierbeleving de creëren voor jouw gasten en zo je bierverkoop te stimuleren, ondersteunen we je graag met kwalitatieve verkoopmaterialen. Zo breng je op een eenvoudige wijze de voor jou interessante bieren bij hen onder de aandacht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie lichtborden voor binnen, biermeters en hoogwaardige schorten. De juiste bierbeleving van onze gerenommeerde merken zorgt naast bewezen meer bierverkoop ook voor meer traffic naar je zaak.

Omzet verhogen door sales concepten

Naast support op het creëren van de juiste bierbeleving ondersteunen we je ook graag op andere manieren om je bierverkoop te stimuleren. Hierbij kun je denken aan een eigen biermenukaart of andere omzetverhogende concepten en promotie materialen. Ook voorzien we je van inspiratie en trends. 

73%

3 van de 4 horecagasten drinkt liever bier op tap dan uit fles

200

Met Jupiler zijn we in de Benelux op meer dan 200 festivals aanwezig en hebben we hét merk onder de jongeren in huis

42%

Uit onderzoek blijkt dat 42% van de bierdrinkers in horecagelegenheden veel waarde hecht aan een groot assortiment aan soorten bier

Meer bierbeleving én een hogere bieromzet dankzij jouw personeel

Bierdrinkers in horecagelegenheden verwachten tegenwoordig, naast verschillende biersoorten en -smaken, ook meer beleving. Ze verwachten van jou en je personeel goed advies en aanvullende informatie om de beleving compleet te maken. 

Het kennisplatform BierMaster hebben we ontwikkeld om jou en je personeel hierbij te ondersteunen. 

Om te zorgen dat jij én jouw gasten net zo enthousiast over bier worden als wijzelf, hebben we deze gratis horecatraining ontwikkeld. Met Bier Master leert jouw personeel alles over het proeven van bier, het brouwen van bier en het serveren van bier.

Lees meer over BierMaster

  • Praktische tips die je helpen om gasten persoonlijk bieradvies te geven
  • Alles over het brouwen, proeven, serveren en foodpairen van bier
  • Haal je Master in Bier en studeer waar en wanneer het jou uitkomt
  • Strijd om de titel 'Bier Master' binnen jouw horecabedrijf, stad of zelfs Nederland

Kunnen we je verder helpen met het ideale bierassortiment voor entertainment?

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Al een bestelaccount bij ons? Neem dan contact op via www.myabiportal.com.