Biertraining op locatie

 

Bierbrouwerij AB InBev biedt ook enkele persoonlijke biertrainingen aan. Hiervoor werkt Bierbrouwerij AB InBev samen met verschillende biersommeliers; echte gecertificeerde bierkenners. En onderschat dat niet! Er is ontzettend veel te leren over bier. 

 

Hoe kun je deelnemen?
Als AB InBev bieden we twee typen trainingen aan. Onze masterclasses in bier worden verzorgd door Ivo Thijssen, één van de meest bekend biersommeliers van Nederland. In deze masterclasses leer je bijvoorbeeld alles over het tappen en serveren van bier, maar ook hoe jij jouw gasten het best kan adviseren en van welke bieren en gerechten jij de ultieme combinaties kan maken. Er vinden elk jaar een aantal masterclasses plaats met een beperkt aantal deelnemers per Masterclass. Voor al onze relaties zijn de Masterclasses gratis bij te wonen, dus schrijf je snel in via jouw account manager of online op Bier Master. Hier vind je tevens de data, onderwerpen en locaties van de masterclasses. 

  

Naast de masterclasses die door ons op vaste data en locaties georganiseerd worden, is het natuurlijk ook mogelijk om een biertraining, workshop of proeverij bij jou op locatie te organiseren. Erkend biersommelier Ivo Thijssen kan op jouw verzoek bijvoorbeeld een proeverij voor jouw gasten organiseren, waarbij hij vertelt over de geschiedenis van het bier, het brouwproces, de verschillende bierstijlen en meerdere brouwerijen. Ook komt Ivo graag langs om jou en jouw collega's alles over bier te leren. Ivo biedt cursussen aan op alle bierniveau's, kan taptraining verzorgen en helpt ook graag bij het samenstellen van je eigen menukaart, waarbij bier met spijs gecombineerd kan worden. Leer je graag meer over bier tijdens een bijzondere ervaring, vraag dan bij jouw accountmanager naar de beschikbare trainingen van Ivo Thijssen. 

Wil je meer informatie over biertraining op locatie?