Hertog Jan

Uit liefde voor bier

De liefde voor bier gaat ver bij Hertog Jan. Ze brouwen niet alleen de meest kwalitatieve pilsener, maar verwennen ook de smaakpapillen met prijswinnende speciaalbieren. Kroonjuweel Grand Prestige wordt al jaren gerijpt in de kelders van Arcen en sinds 2016 experimenteren de brouwers met nieuwe bewaarmethoden.

#1

Hertog Jan is het afgelopen jaar veelvuldig bekroond met diverse internationale Beer Awards

50.000

De brouwerij in Arcen trekt jaarlijks meer dan 50.000 bierliefhebbers

3.60

In de app Untappd heeft Hertog Jan van alle Nederlandse pilsbieren de hoogste score met 3.60

Het volledige Hertog Jan assortiment

Hertog Jan in mijn horecazaak

Tips van collega-ondernemers

De menukaart nodigt uit om bij het eten Hertog Jan te drinken. De helft van mijn gasten weet bij binnenkomst in de zaak nog niet wat ze willen drinken bij het diner. Het juiste glas Hertog Jan kan echt een verschil maken bij een gerecht.

Ben Spenkels, Don Qui-John, Breda.

Hertog Jan Flextap

Met de Hertog Jan Flextap heb je een tapkraan waarmee je jouw gasten een wisselend assortiment speciaalbieren aanbiedt. Het programma betreft een afname van 3 verschillende bieren of meer en 2 vaten per variant. Én je ontvangt aan het einde van het jaar een gratis fust Grand Prestige! Interesse in de Hertog Jan Flextap?

 

Best gewaardeerd

Untappd is het sociale netwerk voor bierliefhebbers. Hertog Jan Pilsener heeft met cijfer van 3.6 de hoogste beoordeling van de Nederlandse pilseners.

Hertog Jan Vatgerijpt

Grand Prestige Vatgerijpt is het bijzondere smaakavontuur van de brouwers van Hertog Jan. Een ontdekkingstocht naar wat er gebeurt als hun meest bijzondere bier, Hertog Jan Grand Prestige, rijpt op ambachtelijke houten vaten. Ze gaan op zoek naar specerijen die de smaak een unieke twist geven.

 

Benieuwd naar de voordelen van Hertog Jan voor jouw zaak?

Wil je meer informatie over Hertog Jan of ben je geïnteresseerd in het verkopen van onze bieren in jouw zaak?