Over AB InBev

AB InBev is niet alleen de grootste brouwer ter wereld, maar ook een organisatie die veel waarde hecht aan kwaliteit, verantwoord ondernemen en rijke brouwtradities. Ons beleid is gericht op het vergroten van de biercategorie, ook in het horecakanaal. Dit doen wij door een klantgerichte aanpak en het creëren van meer beleving, meer gebruiksmomenten en meer waarde.

 

AB InBev in het kort

AB InBev Nederland maakt onderdeel uit van het beursgenoteerde AB InBev, dat met een portfolio van meer dan 500 merken en zo'n 200.000 medewerkers in meer dan 150 landen actief is. Wereldwijd zijn we de grootste brouwer met internationale ‘flagship’- merken zoals Budweiser, Corona en Stella Artois. Onze Nederlandse organisatie is de tweede speler op de lokale markt. We voeren sterke lokale en internationale merken, zoals Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Leffe, Hoegaarden en Beck’s. 

Kijk voor meer informatie over AB InBev op onze website www.ab-inbev.com.

Assortiment beleid

We hebben ons portfolio geheel afgestemd op de kansen in de biermarkt, de behoeften van de bierdrinker en de verschillende segmenten en succesfactoren van horeca. Meer weten over alle onze biermerken?

   

Ons portfolio