DRIEKWART VAN DE HORECAGASTEN DRINKT LIEVER TAPBIER.
WELKE INSTALLATIE BIJ JOU PAST, HANGT AF VAN DE BIERVOLUMES.

Tapsystemen

Kies uit een fustenkast, kelderbier en/of de PerfectDraft

Versgetapt
Wist je dat 3 op de 4 horecagasten liever tapbier drinkt dan flesbier? Dit vanwege de versheid, de smaak en de beleving (OpenMind, 2013). Voor ondernemers is het dus heel interessant om te investeren in tapinstallaties. Welk systeem het beste bij jouw bedrijf past, is afhankelijk van het jaarvolume.

Systemen
Bij pils tap je vanaf 25 hectoliter (2.500 liter) per jaar het beste met een Fustenkast en vanaf 100 hectoliter met een Kelderbierinstallatie (met tanks van 500 of 1.000 liter). Bij speciaalbier tap je al vanaf 10 hectoliter met een fustenkast. Bij andere volumes kun je, waar mogelijk, het beste de PerfectDraft inzetten.