Camden Hells Lager

Lager

Productietijd van een maand

Camden Hells lager neem in totaal 1 hele maand in beslag om te produceren. In het Duits betekent het woord ‘lager’ bewaren en onze Hells Lager brengt 4 weken in de tank door. Dit is de juiste tijdsduur voor lagering en de juiste hoeveelheid tijd voor onze Hells om een rijke smaak te verkrijgen en voldoende tijd om een behoorlijke baard te laten groeien.

Gemaakt met traditionele Duitse ingredienten

Geen braadworst of zuurkool maar Beierse Lager-gist, Perle en Hallertau Tradition hop en onze eigen speciale pilsmout uit Bamberg (we zijn één van twee brouwerijen buiten Duitsland die het gebruiken).

Aroma

Fris en licht. Britse snijbloemen. Vers gebakken brood

Smaak

Vers gebakken brood. Bloemen, kruiden en botanische hop

Mondgevoel

Knapperig, mager, helder, scherp maar niet samentrekkend

Type

Kleur

Alcohol

4,6%

Bitterheid

Laag

Serveren

4-7°C