Wil je snel en gemakkelijk leren tappen? Bekijk hier de online training, verzorgd door Gerard van den Broek, brouwmeester van Hertog Jan. Hij laat zien hoe je een perfect glas bier serveert.

Taptraining

Serveer

het

perfecte

biertje

Do's

Don'ts

Training als PDF

Training op locatie

Beter tappen en bierkennis bijspijkeren met de taptraining op locatie

Ervaren tappers
AB InBev werkt nauw samen met ervaren tappers die taptrainingen op locatie verzorgen. Ze leren je medewerkers (beter) tappen en brengen ze bierkennis bij. Je kunt het trainingsprogramma aanvullen met typische horecaonderwerpen als gastvrijheid, actieve verkoop en terrasbediening.

Verantwoord serveren

Weet jouw team hoe je verantwoord alcohol serveert? Check het online!

Be(er) Responsible!
Veel mensen houden van een glas bier of wijn, gecombineerd met lekker eten of samen met vrienden. Het hele team van het barpersoneel is er verantwoordelijk voor om alleen alcohol te schenken in situaties waarin dit toegestaan en verstandig is. Deze training helpt je hierbij door middel van kennisvragen en voorbeeldsituaties.

» Doe de training