De mooi ontworpen PerfectDraft is gemakkelijk te installeren en de bierkwaliteit blijft bij een temperatuur van 3°C gedurende 30 dagen goed.
P

PerfectDraft

Apparaat

Aansluiten

Promotiematerialen

Taptraining

Rendement

Assortiment

Wie nu kiest voor de PerfectDraft krijgt de starterskit er gratis bij

Bruikleen
Kies je voor de PerfectDraft, dan krijg je het apparaat voor 3 jaar gratis in bruikleen. Voorwaarde is wel dat je minimaal 1 vaatje Jupiler, Dommelsch, Hertog Jan, Hoegaarden of Leffe per week afneemt. Na die periode is hij jouw eigendom. 

Starterskit 
Bij het apparaat krijg je nu tijdelijk een starterskit gratis, bestaande uit 6 bierglazen, 1 rol vilten, 1 afschuimer, 15 tafelkaartjes, 1 poster, 8 blocnotes, 21 stickers voor de menukaart en 1 tapkraanruiter. Zo kun je je gasten duidelijk maken dat je een extra bier van de tap verkoopt.

Ervaringen

Horeca ondernemers vertellen hun verhaal over de PerfectDraft in de praktijk

Breder assortiment
Paula Bouwer van Stadscafé Queens in Amersfoort vertelt dat de PerfectDraft precies is wat zij zocht: “Als relatief klein bedrijf kunnen wij nu zonder problemen een mooi glas getapt Hoegaarden Wit aanbieden. De apparatuur ervaren wij als erg handig, omdat je er meteen mee aan de slag kunt. De ondersteuning met het startpakket hebben wij zeer op prijs gesteld.”

Bierkwaliteit
Eigenaar Nico van Olijfje Delicatessen (winkel en Italiaans huiskamerrestaurant) in Burgerbrug: “De PerfectDraft werkt prima en levert dezelfde bierkwaliteit als de tapinstallatie in een café. Dankzij de PerfectDraft kunnen onze gasten nu ook Leffe Blond en Hertog Jan pils bestellen. Dat is een mooie uitbreiding van ons assortiment.”

Gebruikersvriendelijk
Johan Drost van BB Catering & Lunchrooms in Amsterdam: “Ik vind de PerfectDraft een leuk tapsysteem voor de lunchroom. Handig als je lagere volumes bier verkoopt. Het apparaat werkt goed, je tapt er een lekker biertje mee. Iedereen kan er mee tappen, zelfs medewerkers zonder tapervaring. Ook ideaal om gasten meer speciaalbieren aan te bieden.”

Zelftap groepen
Azad Kadir van het Belgisch Biercafé Olivier in Leiden heeft een andere toepassing voor de PerfectDraft. “Wij maken in het bedrijf en op onze website promotie voor een eigen Jupiler tap op tafel. Speciaal voor groepen. Het zorgt voor extra beleving bij de gasten: zelf tappen uit een eigen tap. We krijgen er veel enthousiaste reacties op.”

Speciaalbier
Tom Geniets van Brasserie Njoyz in Bussum scoort met de PerfectDraft ‘boven verwachting’. “We gebruiken de extra tap om Leffe Blond te verkopen naast Hertog Jan pils. Als we bestellingen opnemen, wijzen we gasten mondeling op Leffe Blond. Ook de tafelkaartjes werken goed. Ondanks het natte voorjaar, ben ik erg positief over Perfect Draft.” 

Omzetstijging
Sjef Partouns van voetbalvereniging Dongen: “De accountmanager stelde voor om Hoegaarden Wit met de Perfect Draft van de tap te gaan verkopen in plaats van op fles. Het resultaat verbaast me: ik heb in korte tijd 30% meer witbier verkocht! Zodra gasten naar witbier vragen, vertel ik over de versgetapte Hoegaarden. Dat wordt goed ontvangen.”

Beleving
Deef Kluyt van feestcafé De Peer in Asten zet de PerfectDraft in als ‘leenconcept’: “In ons café komen veel jonge stappers. Zij vinden het leuk en stoer om als groep een voorgekoeld fustje Jupiler of Hertog Jan bij de bar te kopen. Wij lenen ze dan een PerfectDraft, zodat ze zelf kunnen tappen. Wij maken er reclame voor op grote schermen in het café.”

Extra tappunt
Jochem Snels, General Manager van espressoformule micaffè, gebruikt de PerfectDraft primair als tappunt bij feesten, partijen en events. “Je vindt ons vooral op educatieve locaties, waar we overdag geen alcohol schenken. De Perfect Draft is voor ons een ideale oplossing omdat deze flexibel is, weinig ruimte vraagt en we meerdere biersoorten van een prima kwaliteit kunnen tappen.”