Samen vooruit: Laatste voorbereidingen op 1 juni

Beste relatie,

Het is bijna zover: op 1 juni mag de horeca gedeeltelijk open. Het zal wennen zijn in het begin, want het is een nieuwe situatie voor ons allemaal. Maar wat kijken we ernaar uit. Als jouw partner willen we je zo goed als mogelijk ondersteunen om de herstart tot een succes te maken. Daarom hebben we voor jou een gids opgesteld met praktische tips om verantwoord en succesvol te herstarten vanaf 1 juni. Ook brengen wij hieronder de laatste praktische aandachtspunten in aanloop naar 1 juni onder je aandacht.

Gids - Samen vooruit: Herstart horeca per 1 juni
We begrijpen heel goed dat het opstarten per 1 juni met de beperkingen die gelden een grote uitdaging is. Van jou als ondernemer wordt creativiteit en lerend vermogen gevraagd. Om je te helpen hebben we voor jou de gids 'Samen Vooruit' opgesteld, met praktische tips hoe verantwoord en succesvol te starten per 1 juni. De gids bevat de volgende onderwerpen:

 1. Consumenteninzicht: Interessante COVID-19 inzichten

 2. Distancing: 1,5 meter adviezen

 3. Hygiëne: Richtlijnen en hygiënisch tappen en spoelen

 4. Terras: Mogelijkheden inzet extra materialen

 5. Assortiment: Portfolio advies voor je biermenu

 6. POS materiaal:  Optimaliseer de beleving van je gasten

 7. Communicatie: Tips en advies voor communicatie met je gasten

 

De gids kun je hier downloaden en bevat ook interessante kortingen op verschillende services, zoals Butlaroo (app voor bestellen en betalen) en Sanifox (sanitizer). Ook voor ons blijft het na 1 juni een continu leerproces hoe we je het beste kunnen ondersteunen. We roepen je daarom op om je feedback, vragen en tips &tricks te blijven delen met je vaste contactpersoon en/of via ons speciaal aangemaakte e-mailadres samenvooruit@ab-inbev.com (vanaf vrijdag live). Laat ons daarom weten wat goed gaat en waar je tegen aan loopt, dan gaan we zo goed als mogelijk met je punten aan de slag. Het document blijven we voor je aanvullen met interessante informatie.

Laatste belangrijke voorbereidingen op 1 juni
Tot slot nog een paar praktische adviezen zodat je helemaal klaar bent om op 1 juni te herstarten:

 • Reiniging en opstarten tapinstallatie: Zorg dat je tapinstallatie gereinigd is door Tapwacht. Is dit nog niet gebeurd? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak met je Tapwachter. Ook is het belangrijk dat je de checklist 'opstarten tapinstallatie' doorloopt, die vind je hier;

 • Schone glazen en hygiënisch tappen: Voor tapinstructies en glazen spoelen verwijzen we je graag naar de inhoud van de gids 'Samen vooruit';

 • Plaatsen bestellingen: Heb je nog geen bestelling geplaatst? Plaats dan zo snel mogelijk je order via onze webshop www.webshop-abinbev.com. Zie voor alle instructies onze eerdere communicatie

 • Retouren fusten: Zoals eerder met je gedeeld, nemen we aangebroken fusten retour tijdens de eerste levering. We vragen je de retour te nemen fusten door te geven en de fusten klaar te zetten. Voor alle instructies vragen we eerdere communicatie goed door te nemen.

Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan vooral contact met je vaste contactpersoon, want we staan voor je klaar. Via deze link vind je alle contactgegevens van onze overige teams. We wensen je veel succes in de aanloop naar 1 juni en natuurlijk wensen we je alvast een goede, veilige en succesvolle herstart op 1 juni.

 

Mark Hanssen, namens het gehele Horeca Team