Covid-19 Statement

Beste relatie,

De impact van het coronavirus (COVID-19) is gigantisch. Voor iedereen in de samenleving, maar in het bijzonder voor jou als horecaondernemer. Als jouw partner vinden wij het onze verantwoordelijkheid om je te steunen, juist in deze tijden. Om te zorgen dat we na deze turbulente tijd weer samen weer kunnen gaan bouwen aan de toekomst. Gisteren en vandaag hebben we al veel horecaondernemers gesproken en we merken dat er veel vragen en zorgen zijn. Dat begrijpen we volkomen. Via deze weg gaan we in op een aantal vragen die er leven en willen we aangeven hoe je de komende tijd op ons kunt rekenen.

Onze accountmanagers werken op dit moment vanuit huis. Ze staan voor je klaar en zijn uiteraard bereikbaar via telefoon, WhatsApp en mail. Twijfel niet om contact op te nemen met je accountmanager.

Ons Customer Experience Team werkt ook op dit moment vanuit huis, zij zijn bereikbaar en staan voor je klaar. Mocht je vragen hebben over een geplaatste of toekomstige bestelling, technische of algemene zaken, neem dan contact op met ons Customer Experience team tussen 09:00 en 17:00 uur, via de chat op www.webshop-abinbev.com of telefonisch via 076 525 38 00.

Samen zorgen voor een gezonde horeca en met je meedenken voor de langere termijn: daar gaan we voor. De bedrijfsvoering van elke horecagelegenheid is uniek en vereist maatwerk. Wij verzoeken je daarom om uitdagingen en eventuele problemen in de huidige situatie bespreekbaar te maken met je accountmanager, om zo samen tot een oplossing te komen die past bij jouw zaak.

Natuurlijk begrijpen we dat we hiermee niet al je vragen en zorgen beantwoorden. Wij willen er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen en te ondersteunen. Aarzel niet om contact op te nemen met je vaste contactpersoon, want we staan voor je klaar. We wensen je heel veel sterkte, succes en bovenal veiligheid en gezondheid toe in de komende periode. Via deze weg, via je accountmanager en via www.horecasupport.nl proberen we je zo goed mogelijk te voorzien van de laatste informatie vanuit onze kant.

Mark Hanssen,
namens team on-trade NL