Aangekondigde horecabeperkingen komende drie weken

19-11-2021

Beste relatie,

Helaas werden afgelopen vrijdag nieuwe horecabeperkingen aangekondigd. We kunnen ons goed voorstellen dat deze boodschap hard aankomt. Via deze weg willen wij jou een extra hart onder de riem steken en een aantal praktische zaken onder je aandacht brengen.

Kosteloos annuleren bestellingen
Om je flexibiliteit te bieden, kun je eventueel geplaatste bestellingen kosteloos annuleren of wijzigen. Geleverde bestellingen nemen we niet retour.

Tips en Instructies hygiëne en kwaliteit tapinstallaties 
Als er de komende drie weken niet getapt wordt met de biertapinstallatie, dan is het belangrijk om de bierleidingen te spoelen. We adviseren met klem de koeling aan te laten staan. We verzoeken je de instructies hiervoor goed op te volgen, die kun je vinden onder 'Tapinstallatie hygiëne en kwaliteit'. Bij twijfel of vragen over de tapinstallatie, kan je altijd contact opnemen met onze Horeca Technische Service (HTS). Dit doet je eenvoudig door een verzoek in te dienen via ‘Mijn Verzoek’ op www.myabiportal.com

 

Maak gebruik van de steunpakketten van de overheid
De overheid maakt deze week meer bekend over nieuwe financiële steunmaatregelen. Houd de website van de RVO goed in de gaten.

We staan nog steeds voor je klaar 
Onze accountmanagers en technische monteurs blijven jou indien noodzakelijk en mogelijk bezoeken, uiteraard met inachtneming van de laatste adviezen van de overheid. Wij willen er graag alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen en te ondersteunen. Aarzel dus niet om contact op te nemen met je vaste contactpersoon. Via deze weg, via je accountmanager en via www.horecasupport.nl proberen we je zo goed mogelijk te voorzien van de laatste informatie.

We blijven graag met jou in contact en laten we elkaar blijven opzoeken, bijvoorbeeld als je vragen of ideeën hebt. We blijven jou heel veel succes wensen en laten we er vooral voor zorgen dat we met zijn allen veilig en gezond blijven in de komende periode.