Boek nu de compleet verzorgde, exclusieve Jupiler activaties die jouw horecazaak meer bezoekers, meer beleving en meer omzet kunnen bezorgen. Succes gegarandeerd!

LIVE

ENTER

TAIN

MENT

Boekingsplatform

Meer bezoekers, meer beleving en meer omzet met Jupiler

Jupiler Live Music
Met Jupiler Live Music organiseer je op een gemakkelijke manier een muzikale avond voor je gasten. Jupiler biedt je namelijk de keuze uit verschillende muzikale live acts, die je simpel en snel online kunt bekijken en boeken. We zorgen bovendien voor ondersteunend promotiemateriaal om de avond in stijl aan te kondigen. Neem voor kosten en mogelijkheden contact op met je accountmanager.

Jupiler Pubquiz
De professionele Jupiler Pubquiz brengt spanning en entertainment op de cafévloer. De vragen worden gesteld aan de hand van clips, foto’s en muziekfragmenten en dankzij de pauzes zijn er voldoende bestelmomenten. De winnaar van de avond krijgt een pakket met dvd’s en Jupiler artikelen. Te boeken in 2 varianten : om zelf te organiseren of om volledig uit handen te geven middels een professionele host. Neem voor kosten en mogelijkheden contact op met je accountmanager.

FC Jupiler
Met een competitie tafelvoetbal om de Jupiler Club Cup bind je gasten nog meer aan je zaak. Het Jupiler Club Cup pakket t.w.v. €1.000 bevat alle tools, inclusief prijzen- en promopakket, voor het organiseren van je eigen tafelvoetbalcompetitie. Ideaal voor voetbalclubs en stamcafés. Neem voor kosten en mogelijkheden contact op met je accountmanager.

Joe Piler
De Joe PilerNight is een volledig verzorgde avond Jupiler topentertainment in western style. Met countrymuziek, dansshows, fotosessies en het uitdelen van Jupiler cowboyhoeden levert dit spectaculaire evenement je meer bieromzet, meer beleving en meer binding met je gasten op. Neem voor kosten en mogelijkheden contact  op met je accountmanager.