Rumbullion!

RumRumbullion! is ontstaan vanuit de zoektocht van onze oprichters naar een grotere en krachtigere gekruide rum. Gefrustreerd door het gebrek aan respect voor de basis van rum door vele gevestigde rummerken, besloten ze om zelf een gekruide rum te creëren.

Ze begonnen met 's werelds favoriete manier om rum te drinken, rum en cola, en werkten achterstevoren ... door een basis set van plantaardige ingrediënten samen te stellen die het beste uit de mixer (cola) naar boven halen, maar ook om de smaken van de hoogwaardige basis rum te complimenteren.

Het resultaat is een meermaals bekroonde premium spiced rum die trots overeind blijft in een mixdrankje; van de producent die in 2019 werd gekroond tot Rum Producer of the Year.

Rumbullion! een knipoog naar de geschiedenis van rum. Een woord dat liefdevol werd gebruikt om dranken op basis van suikerriet te omschrijven en het ‘grote tumult’ dat het zou kunnen veroorzaken voordat de regels van de categorie werden gedefinieerd. Uiteindelijk, wordt elke fles Rumbullion! gewikkeld in papier en getwijnd in Kent.

Aroma

Sinaasappel, kruidnagel en cola.

Smaak

Bruine suiker, colablokjes, zoete kaneel en honing. Verwarmende kruiden welke goed in balans zijn.

Mondgevoel

Vol en romig mondgevoel.

Type

Gedestilleerd

Kleur

Serveren

4°C

Meer info

Alcoholpercentage: 42,6%