Inspiratie voor meer omzet

10% meer omzet met de bierkaart

Je kunt de biervolumes gemakkelijk verhogen met behulp van het menukaart - bijvoorbeeld door een aparte bierkaart te maken of door een biersuggestie te doen voor elk gerecht op de kaart. De belangrijkste onderdelen van een effectieve menukaart zijn als volgt:

  • Een indeling naar smaak helpt om onderscheid te maken tussen de biertypes
  • Logo’s, smaakomschrijvingen en packshots trekken de aandacht
  • Een perfect getapt bier in een merkglas is effectiever dan een afbeelding van een fles
  • Een kadertje met een bier & food combo-deal helpt de gast een keuze te maken
  • Door foto’s van bier & food af te beelden kun je bestellingen sturen

Voorbeeldkaart Hertog Jan

Deze bierkaarten en vermelde prijzen dienen enkel als voorbeeld. Het staat elke klant van Bierbrouwerij AB InBev geheel vrij om eigen verkoopprijzen vast te stellen.

Voorbeeldkaart Leffe

Deze bierkaarten en vermelde prijzen dienen enkel als voorbeeld. Het staat elke klant van Bierbrouwerij AB InBev geheel vrij om eigen verkoopprijzen vast te stellen.

Wil je meer informatie over hoe bierkaarten kunnen bijdragen aan meer omzet voor jouw horecazaak?

Al een bestelaccount bij ons? Neem dan contact op via www.myabiportal.com.